BETALEN EN VERZENDEN


Bezorg- en verzendkosten:
- Gratis bezorging bij bestellingen van € 50,- of meer binnen Nederland (ook Waddeneilanden)
- € 6,95 bij een orderbedrag onder de € 50,- met artikelen die met de pakketdienst meegegeven kunnen worden (binnen Nederland, ook Waddeneilanden)
- € 24,95 bij een orderbedrag onder de € 50,- met artikelen welke niet mee kunnen met de pakketdienst
(binnen Nederland, ook Waddeneilanden). In het bestelproces wordt automatisch het juiste verzendtarief toegepast. 

Grote pakketten welke niet met de pakketdienst meegegeven kunnen worden, zullen met eigen vervoer geleverd worden binnen 48 uur. Tevens levert Maincor.nl niet onder rembours en we leveren geen bestellingen af op een postbusadres.


U heeft de keuze uit onderstaande betaalmogelijkheden:

- iDEAL betaling: Veilig en gemakkelijk online aankopen afrekenen.
- PayPal: Veilig online betalen.
- Creditcard: Onder andere VISA, Mastercard, Maestro en American Express worden ondersteund.
- Afterpay: Eenvoudig achteraf betalen.
- Overboeking aan Maincor.nl. Betaling geschiedt via Mollie. Uw order wordt in behandeling genomen nadat de betaling bij ons binnen is.

Maincor.nl rekent hier geen extra kosten voor.


Betaalmogelijkheden Maincor.nl

AfterPay voert het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay app en in de online omgeving Mijn AfterPay kunt u dit betaaloverzicht inzien en betalen. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kunt u uw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode.

Het assortiment van Maincor.nl wordt zowel door de professionele gebruiker als door de particuliere gebruiker gekocht. Om die reden heeft Maincor.nl besloten om de prijzen inclusief btw te tonen.

Levertijd
De levertijd van bestellingen verschilt per bestelling. Het één en ander is afhankelijk van het tijdstip van uw bestelling, de geselecteerde betaalmethode en de voorraad. Wij bestellen/leveren zodra we uw betaling ontvangen hebben. Elektronische betalingen worden snel afgehandeld. Een indicatie van de levertijd van bestelproducten wordt op de website getoond.

Voorraadartikelen worden in de regel tussen 24-48 uur op werkdagen geleverd. U kunt de actuele voorraad vinden op de meerinfo pagina van het betreffende artikel. Bestellingen die voor 17:00 uur op werkdagen geplaatst worden, zullen onder normale omstandigheden de volgende werkdag geleverd worden. Bestellingen op vrijdag na 17:00 uur geplaatst, worden op maandag verwerkt.

Uw bestelling kan worden geleverd door verschillende vervoerders, zoals PostNL of eigen vervoer.

Meer informatie over de bezorging van uw pakket?
Klik op onderstaande afbeelding voor meer informatie over bezorging via PostNL.


Bezorging PostNL

Transport risico
Maincor.nl is verantwoordelijk voor het transport tot aan het moment van levering. Het transport risico als zodanig wordt geheel door Maincor.nl gedragen. Schade tijdens transport wordt door Maincor.nl vergoed en/of producten worden omgeruild. Dit bepaalt Maincor.nl zoveel mogelijk in overeenstemming met de wensen van de consument. De afnemer dient de bestelling bij aflevering te controleren op schade. U dient voor (bijna) alle verzonden bestellingen een document voor 'ontvangst in goede orde' te ondertekenen. Beschadigingen en/of manco's dienen genoteerd te worden op het document.

Schadereclamaties kunnen tot twee dagen nadat u uw goederen heeft ontvangen worden ingediend. Maincor.nl zal vervolgens zorg dragen voor een gepaste oplossing. Schadereclamaties die later dan twee dagen gemeld worden, kunnen niet worden gehonoreerd. 

Retourneren van producten
U dient altijd eerst een retouraanvraag in te dienen, voordat u uw bestelling terugzendt. U kunt hiervoor per e-mail contact met ons opnemen. 

Bij het retourneren van bestellingen zijn de volgende regels van toepassing:
-    U kunt bij Maincor.nl tot 14 dagen na ontvangst van uw bestelling zonder opgaaf van reden retourneren.
-    Alle artikelen dienen in een zo min mogelijk beschadigde verpakking te worden teruggezonden, inclusief alle toebehoren. 
-    Voor eventuele schade of vermissing tijdens het transport naar ons toe bent u verantwoordelijk. 

Voor het retourneren van uw bestelling dient u rekening te houden met het volgende:
-    Uw gegevens dienen duidelijk zichtbaar te zijn aan de buitenkant van het pakket.
-    Er dient een kopie van de factuur bij uw retourzending te zitten.
-    U betaalt de verzend- en verzekeringskosten.

Wanneer Maincor.nl uw bestelling heeft ontvangen, sturen wij u een ontvangstbevestiging per e-mail. Op die manier wordt u geïnformeerd over de status van de afhandeling.

Maincor.nl
Toermalijnstraat 6
1812 RL Alkmaar

E-mail:   info@maincor.nl
Tel:        072-5145040

De waardering van www.maincor.nl bij WebwinkelKeur Klantbeoordelingen is 9.7 / 10 gebaseerd op 6 reviews.